Kérdése van? Hívjon minket! +36703845539

Kérdése van? Hívjon minket! +36703845539

Blog

3 szuper választás vizes környezetbe: falburkolat fürdőszobába

3 szuper választás vizes környezetbe: falburkolat fürdőszobába

A lakberendezés világában az egyik legnagyobb kihívást mindig a fürdőszoba jelenti. Ahhoz ugyanis, hogy a lakás ezen része is kényelmes, praktikus, valamint stílusos legyen, fontos a megfelelő falburkolat kiválasztása. A fürdőszobai falak általában különböznek az otthonunk többi részétől, hiszen fokozottan ki vannak téve a párának és a nedvességnek. Emellett ellen kell állniuk a kifröccsenő víznek, főleg a kád és a zuhanyzó körül. A tökéletes megoldás tehát nemcsak a megjelenés, hanem a funkcionalitás miatt is kiemelten fontos. Falburkolat fürdőszobába is kapható, külön ehhez a térhez készülnek ugyanis olyan változatok, amelyek kiállják az idők próbáját.

Márványhatású falburkolat fürdőszobába

A webáruházunkban kapható burkolatok közül a Motivo termékcsalád az egyik legjobb választás, ha modern, minimalista, de mégis tartós megoldásban gondolkodik az ember. Mivel vízálló burkolatról van szó, ami könnyen tisztítható, így nemcsak a fürdőszobába kerülhet, hanem akár az előtérbe, esetleg a konyhába is. A tartósságának hála hosszú éveken keresztül kiváló teljesítményt nyújt, nem kopik, nem jön le, óvja a falat a sérülésektől és a szennyeződésektől.

A falpaneleket ráadásul bárki saját maga is felszerelheti az otthonába, mindezt szakember segítsége nélkül. A felszereléshez mindössze egy erre a célra kifejlesztett, speciális hibrid-polimer ragasztóra van szükség. Egy csomagnyi burkolattal 2,6 m²-t lehet lefedni, egy fürdőszoba esetében tehát nem lesz szükség több százezer forintra, hogy minden a helyére kerülhessen.

Az anyaga PVC-U, könnyű, vékony, üreges falburkolat, elegáns márványhatással. 11 színben kapható, így választhatjuk arany, bézs, fehér márvány, kekszbarna, carrara és téli márvány, szürke, barna, méz, köd, illetve mozaik árnyalatokban is.

 

Kőkompozit beltéri burkolat

Ha falburkolatot keresünk a fürdőszobába, akkor szóba jöhet a kőkompozit beltéri panel is, amely tartós, könnyen felszerelhető, azonnal használható. A vízálló kivitel két méretben kapható, vastagsága 0,4 cm, így nem vesz el sok helyet az amúgy is aprócska térből. Egy csomagnyi anyaggal 2,3-2,8 m²-nyi falfelületet fedhetünk le. 

Ebből szintén 10-féle szín létezik, így a választékra nem lehet panasz. SPC technológiával készült, ezáltal a nút-féderes kapcsolódásnak köszönhetően könnyen egymásba lehet illeszteni az elemeket. Ehhez tartozik egy clickes rendszer, így a szerelés tényleg gyerekjáték, az egész család bekapcsolódhat.

A burkolat vízálló, bármilyen magas páratartalmú helyen megállja a helyét. Kerülhet a már említett fürdőszobába, de felhelyezhetjük a konyhába, a mosókonyhába, az előtérbe, vagy éppen a bejárathoz. 

 

Csempehatású beltéri burkolat

A Motivo csempehatású beltéri burkolata szintén remek választás, ha a fürdőszoba védelméről van szó. Ez a megoldás PVC-U anyagból készült, modern és praktikus, megjelenésével jól utánozza a hagyományos csempéket. Könnyű, tartós, egyszerűen tisztítható, így az ápolására sem kell túlzottan sok időt szánni. Egy csomag panellel 2,6 m²-nyi területet fedhetünk le.

A csempehatású mintázatok különféle méretű és kinézetű csempéket szimulálnak, ezáltal lehetővé teszik számunkra, hogy egy olyan atmoszférát hozzunk létre, amilyenre régóta vágyunk. Előnye, hogy könnyen telepíthető, mindezt úgy, hogy a klasszikus csempék hatását keltik.

Ellenállóak a nedvességgel szemben, így ideális választást jelentenek a konyhába, nedves helyiségekbe, tárolókba, mosókonyhába. Széles stílusválasztéka rugalmasan alkalmazható a különböző térbeli koncepciókhoz.