Kérdése van? Hívjon minket! +36703845539

Kérdése van? Hívjon minket! +36703845539

Kültéri falburkolatok

Burkolataink felszereléséhez tartószerkezetre van szükség. A tartószerkezet készülhet közvetlenül a falra erősített falécekből vagy fém profilokból. Fontos vízmértékkel vízszintbe állítani. 

Az egyszerű felszerelésről videó az alábbi linken:  Kerrafront Szerelése + MAX-3 Burkolat Szerelése

Párnafa esetén a faléceknek jó minőségű, csomók nélküli, 15-18% nedvességtartalmú, megfelelően impregnált, 30x22 mm, 30x40 mm vagy 30x50 mm méretű fából kell készülniük, a lécek mérete a magasságtól és a környezeti hőmérséklettől függ.

A fém szerkezethez szabványosan galvanizált, UW/CW 75 keresztmetszetű, 50,4 lm széles profilokat használunk. A profilok mérete a magasságtól és a környezeti hőmérséklettől függ, a fa lécek méretéhez hasonlóan. A faléceket és a fém profilokat is egymástól max. 40 cm távolságra kell beépíteni, a léc középvonalától számítva. 

A profilok megmunkálásához, vágáshoz vagy fúráshoz, hagyományos asztalos szerszámokat kell alkalmazni. Apró fogazatú fűrészt kell használni; a mechanikus megmunkáláshoz használt eszközöket ugyanolyan vagy nagyobb fordulatszámmal kell működtetni, mint a fa megmunkálása esetében. 

A profil vágásához a legjobb sarokcsiszolót használni, hogy elejét lehessen venni a törésnek. Vágás közben védőszemüveggel óvni kell a szemet.

Amennyiben kültéri homlokzatburkolatra lenne szükséged, akkor nincs más dolgod, mint körbenézni a széles kínálatunkban és kiválasztani a megfelelő darabot. Kattints most!

A kültéri homlokzatburkolat kapcsán a formatervezés egyik kedvelt irányzata napjainkban a kevert típusok és színek. Ez nemcsak egyedivé, hanem karakteresebbé is varázsolja az ingatlant, emellett pedig igen kellemes látványt nyújt kívülről. 

Persze nem muszáj élénk, se pedig eltérő árnyalatokat alkalmazni, hiszen ízlés kérdése, hogy ki és mire vágyik, kezdve a világostól, egészen a sötét színekig.

A kültéri homlokzatburkolatok használata

A webáruházunkban kapható Egyszínű burkolatok igen kedvelt megoldásnak számítanak manapság, hiszen anélkül alakíthatjuk át az otthonunk külsejét, hogy az zavaróan hatna. Mindössze annyira kell ügyelni, hogy ne essünk túlzásokba. Szerencsére a megfelelő kültéri burkolat kivitelezésével az otthonunk sokkal szebb képet mutat magáról. Nem véletlen, hogy megannyi opció áll rendelkezésünkre, ha az ingatlan külsejét szeretnénk egy kicsit felfrissíteni. 

Bátran keverjük az újabb és a klasszikus stílusokat, vegyítsük az anyagokat, amelyek nagymértékben növelhetik az épület vonzerejét és értékét. A modernebb megoldások korszerű megjelenést eredményeznek, míg a természetes fahatású változatok sosem mennek ki a divatból. Bármelyik mellett tesszük le a voksunkat, a homlokzati burkolatok kapcsán nem lehet panaszunk. 

A kültéri burkolatok kínálata

A webshopunk falburkolatok választékában megtalálhatóak a Vox Kerrafront homlokzati burkolatok is. Ott van például a lágy antracit árnyalat, amely modern anyag révén nem igényel karbantartást. Míg más anyagokat, például a fát rendszeresen ápolni kell, ami nemcsak idő, hanem sok pénz is, addig az innovatív technológiával készült termék esetén erről szó sincs. A Kerracore technikának köszönhetően a burkolat tartós és ellenáll a változó időjárási viszonyoknak. Emellett nem fakul ki, és nem is deformálódik sem az UV, sem pedig a magas hőmérséklet hatására. 

Nagy előnye továbbá, hogy jó levegőkeringést biztosít az ingatlan számára, ezáltal megakadályozza a penész, valamint a gomba kialakulását. A könnyed súlyának és a beépített kapcsoknak hála a felszerelése nemcsak gyors, de igen egyszerű is. 100%-ban vízálló, a vágott élek esetén pedig nincs szükség további védelemre. A gyártó a termékre 10 év garanciát vállal, így a minőségre nem lehet panaszunk.

A Kerrafront Egyszínű a természet, mint a kő és az ásványok ihlette kollekció, amit négy színben és négy változatban vásárolhatunk meg. Az új irányvonal követi az aktuális trendeket, így nem csoda a nagy forma és a minimalizmus előtérbe kerülése. Ennek hála modern és sík felületet hozhatunk létre, így határozottan egyedivé tehetjük az otthonunkat.

További érv a panelek mellett, hogy beépíteni mind függőlegesen, mind vízszintesen lehet, ezzel együtt pedig magával hordozza a tervezés szabadságát. 

Mit érdemes tudni a Fahatású kollekcióról?

A tulajdonságai ugyanazok, mint az Egyszínű típusok esetében, annyi eltéréssel, hogy ezek még kellemesebb fahatású kialakítással készültek, ezáltal tényleg minden otthonban megállják a helyüket. Szinte örökké divatosak maradnak, így a trendek változása esetén sem lesz szükség cserére. 

A MAX-3 homlokzatburkolatot kifejezetten extrém körülményekre tervezték. Célja a fém és a rendszeres karbantartást igénylő fa burkolatok leváltása volt. Ez a burkolat háromrétegű laminált polimerből (vinilből) készül. Háromszor erősebb, mint a hagyományos vinil, amit a töréstesztek is alátámasztanak.  Ellenáll az erős szélnek is, és zajcsökkentő kialakítással van ellátva.

Továbbá nálunk ereszburkolatokat is találsz. A PVC anyagú Soffit Infratop ereszburkolat gazdaságos és kényelmes megoldást biztosít. Praktikus és problémamentes befejezése a tetőknek. 

Nézz szét a kínálatunkban még ma, és rendeld meg a neked legjobban tetsző kültéri homlokzati burkolatot! A megrendelt termék értékét személyesen kifizetheted a helyszínen, de lehetőséget adunk banki átutalásra és utánvétre egyaránt.