Kérdése van? Hívjon minket! +36703845539

Kérdése van? Hívjon minket! +36703845539

Blog

Kerrafront homlokzati panelek

Kerrafront homlokzati panelek

A mindennapi életben a homlokzati paneleket gyakran PVC-ből vagy más polimerekből készült rugalmas termékeknek nevezik. Ezek a panelek számos előnnyel rendelkeznek, mint például alacsony költség, könnyű karbantartás és dekoratív hatás. Jó összhangban van a hagyományos megjelenésű épületekkel, valamint a modern felépítésű és formájú épületekkel.A panelek könnyen felszerelhetők, hosszú élettartammal rendelkeznek, és vonzó megjelenést kölcsönöznek a természetes anyagok utánzatával. Emellett hatékony védelmet nyújtanak az épület számára a hőmérsékleti, légköri és mechanikus hatásokkal szemben. A panelek továbbá hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. A homlokzati panelek felszereléséhez tartószerkezet szükséges, mely lehet párnafa vagy vas-acélszerkezet. Minden paneltípushoz részletes telepítési útmutató áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi a saját telepítést.

Ház kültéri burkolattal

A KERRAFRONT egy homlokzati burkolat, amely beépítése után nem igényel semmi karbantartást a használat során. Az  alkalmazott innovatív technológiának köszönhetően a KERRAFRONT rendkívül tartós és ellenáll a változó időjárási viszonyoknak. Megvédi az épület belsejét, és megakadályozza a hőveszteséget. Jó levegő keringést biztosít, így megakadályozza a penész és a gomba kialakulását.

Köszönhetően a burkolólapok rugalmasságának és könnyű súlyának, telepítése egyszerű és gyors. 100%-ban vízálló, a vágott élek nem igényelnek további védelmet.

 

Kerracore technológia

A KERRAFRONT homlokzatburkolat KERRACORE technológiával készül. Ez egy kétrétegű technológia. A külső réteg kemény PVC (1), a mag habosított PVC (2). A KERRACORE technológia kivételes ellenállást biztosít a terméknek az ütésekkel és olyan tényezőkkel szemben, mint a szélsőséges időjárási viszonyok, páratartalom vagy bakteriális és gombás hatás.