Kérdése van? Hívjon minket! +36703845539

Kérdése van? Hívjon minket! +36703845539

Blog

A legszebb beltéri kőburkolatok a nappaliba

A legszebb beltéri kőburkolatok a nappaliba

Az otthonunk egyik legfontosabb helyszíne a nappali. Itt gyűlik össze a család és a barátok, gyakran itt fogyasztjuk el a vacsoránkat, nézünk egy filmet, közben beszélgetünk, esetleg nassolunk valamit. Sokszor egy mutatós kandallóval tesszük tökéletessé az életteret és kevés figyelmet szentelünk a falak hangsúlyozására. Pedig beltéri kőburkolatok a nappaliba is helyezhetők, ahol remekül passzolnak. Már csak az a kérdés, hogy milyet érdemes választani. 

Az alábbi írásunkban eláruljuk, hogy milyen választási lehetőségeink vannak, valamint kitérünk a természetes hatás elérésének fontosságára.

Hogyan dobhatjuk fel a nappalit?

A webáruházunkban kapható falpanelek között ma már szinte minden típust, méretet, színt megtalálni, így senkinek sem okozhat problémát feldobni egy kicsit a nappalit. Más kérdés, hogy mi a burkolás valódi célja. A kőburkolatok például látványos módon teszik szebbé az otthonunkat, így nemcsak mi érezzük magunkat sokkal jobban, hanem a család többi tagja is. 

A nappali burkolatokkal kapcsolatban manapság már sokkal több lehetőségünk akad, mint korábban. Emellett gondolkodhatunk egyedi megoldásokban, mint a falfelület egy részének burkolása, esetleg vízszintes vagy függőleges falpanelek használata. A természetes köveknek azonban hatalmas erejük van. A rusztikus hatással járó elegancia velejárója annak, ha valaki kő, vagy kőhatású falburkolatokat használ az otthonában.

 

A természetesség vonzza az embereket

A természetesség egy olyan dolog, ami minden embert magával ragad. Igaz ez magára a természetre, valamint az építészetben és a lakberendezésben használt elemekre egyaránt. A kő már ősidők óta az egyik legkedveltebb díszítőelem, amit nem csak a fürdőszobában vagy a teraszon érdemes használni. Sokszínű, egyedi, funkcionális, nem véletlenül alkalmazzák egyre többen, ha lakberendezésről van szó. A nappalit ugyanúgy feldobhatjuk vele, így nemcsak természetes megjelenést érhetünk el, hanem egy modern otthonra is szert tehetünk.

A különböző természetes kövek tehát hasznosak és eleganciát sugároznak. A legnépszerűbb kőhatású falburkolatok között megtalálhatjuk a Kerradeco beltéri paneleket, amelyek időtállóak és tartósak. A termékcsaládban elérhetünk márvány-, gránit-, valamint betonmintát egyaránt, így nem jelenthet problémát kiválasztani a megfelelő változatot. A kollekció mintáinak jellegzetessége, hogy a textúra tapintható, így jól tükrözi a természetes szemcsézettséget, valamint az érdességet. 

 

A legjobb beltéri kőburkolatok a nappaliba

Az említett Kerradeco panelek több színben kaphatóak, amiket minden esetben a természet határoz meg. Az egyszerű és mindig jó választásnak tekinthető sötétebb minták mellett ott van nekünk az elefántcsont, a sivatag, a bézs, vagy akár az antracit és a lágy rozsda árnyalatban kapható változatok egyaránt.

A modern gyártmányok tökéletesen illeszkednek a helyiségbe. A dekoratív panelek számtalan lehetőséget kínálnak ahhoz, hogy végre megvalósíthassuk az álmainkat. Csak a fantázia szab határt annak, hogy hol és milyen formában használjuk fel. Nemcsak esztétikailag remek választások, de a minőségre sem lehet panaszunk. Nem gyúlékonyak, jól hangszigetelnek, ráadásul ütés- és vízállóak, így számos területen hasznukat lehet venni.

A falburkolatok fenntartható, újrahasznosított anyagokból készülnek. A színek intenzitásáért pedig a kiváló minőségű matt védőlakkos digitális nyomtatás felel. Felrakni sem bonyolult, hiszen könnyedén méretre lehet vágni, majd az adott falfelületre helyezhetjük.