Kérdése van? Hívjon minket! +36703845539

Kérdése van? Hívjon minket! +36703845539

Blog

Miért jobb egy PVC falburkolat, mint bármi más?

Miért jobb egy PVC falburkolat, mint bármi más?

Kinek ne lenne fontos egy olyan környezet, ami egyedi, ami hangulatos, ahová élmény hazatérni? Ehhez remek lehetőséget nyújtanak a különféle színes és elegáns falburkolatok, amelyek használatával tényleg sokkal otthonosabbá tudjuk tenni a lakás belső terét. Ezek nagy része PVC falburkolat, amelyek különféle struktúrát, mintázatot imitálnak. Ennek hála választhatunk akár csempe-, akár tégla-, de még fa-, vagy éppen mozaikhatású típust is. Előnyük, hogy nagyon egyszerű őket felszerelni, nem lesz hozzá szükség semmilyen szakemberre, de még eszközökre sem igazán.

De vajon miért jobbak ezek, mint bármilyen más burkolat? Most erre a kérdésre adjuk meg a választ.

Miért éppen a PVC falburkolat?

A webáruházunkban kapható falpanelek különböző egyedi mintázattal kaphatóak. Súlyukból adódóan két ember elegendő ahhoz, hogy ezek a helyükre kerüljenek, és még a lakás egésze se lesz poros vagy piszkos. A felújításhoz nem lesz szükség tehát rombolásra, bontásra vagy építésre, hiszen a PVC anyagot könnyedén méretre lehet szabni. Természetesen nem probléma, ha bizonytalanok vagyunk abban, hogy képesek leszünk-e egyedül boldogulni, ez esetben nyugodtan kérhetünk szakmai segítséget.

A falpanelek felrakása jóval költséghatékonyabb megoldás, mint azt bárki gondolná. De ott van például a kőből készült falpanel, amit nemcsak nehezebb a helyére tenni, de még szakemberre is szükség van ahhoz, hogy az szépen mutasson. Ezzel szemben a PVC falpanelek használata egyszerű, nem véletlen, hogy a népszerűségük egyértelműen növekvő tendenciát mutat. Olcsó, valamint gyors megoldást kínál a lakásunk szebbé tételéhez.

 

Dekoráció és védelem

Amennyiben a belső tereinket valóban dekoratívabbá szeretnénk tenni, akkor feltétlenül érdemes elgondolkodni ezen a típuson. A vásárlás előtt azonban nem árt meggyőződni arról, hogy a fal, amire szánjuk tényleg megfelel-e ehhez a megoldáshoz. Sokszor ugyanis túlzottan egyenetlen a felület, ezáltal nem várhatjuk el tőle, hogy a burkolat tökéletesen illeszkedjen rá. Ilyenkor már maga a felrakás is szinte egy lehetetlen feladat. Ez esetben mindenképpen javítsuk ki először a fal hibáit, majd csak ezt követően tegyük fel a Kerradeco burkolatokat.

Ott van továbbá a Motivo termékcsalád vízálló és könnyen tisztítható megoldása, amely nemcsak konyhákban, hanem fürdőszobákban is megállja a helyét. Tartósságának hála hosszú éveken keresztül kiváló teljesítményt képes nyújtani. A falburkolat óvja a falakat a sérülésektől és a szennyeződésektől, emellett dekorációként sem utolsó. A felszereléséhez csupán egy hibrid-polimer ragasztóra van szükség.

 

Téglahatású beltéri burkolat

A tégla a belterekben egyfajta melegséget és időtlenséget sugall. Az élénk és texturált felület karakteres megjelenést kölcsönöz a belső tér számára. A természetes színek együttese élettel telibbé varázsolja a nappalit, a hálószobát, de akár még a folyosót vagy az irodát is. A téglahatású panelek a lakásban vagy a dolgozószobában egyedi atmoszférát képesek teremteni, amely a hagyományos és a modern stílust kedvelők számára egyaránt vonzó lehet.

A PVC-U-ból készült falpanel könnyű, vékony, üreges. 9 színben elérhető, így még az sem jelenthet gondot, ha valaki vintage, kék, loft, esetleg rozsdás, vagy fehér téglaburkolatot szeretne magának. A régies és a piros tégla viszont azokban az otthonokban jöhet jól, ahol a klasszikus trendeket részesítik előnyben.