Kérdése van? Hívjon minket! +36703845539

Kérdése van? Hívjon minket! +36703845539

Blog

Beltéri falburkolat: praktikus tanácsok egy harmonikus otthonhoz

Beltéri falburkolat: praktikus tanácsok egy harmonikus otthonhoz

Az otthonunk beltéri falai sokszor kizárólag szobaelválasztóként használatosak, pedig ha rájövünk, hogy mennyi lehetőségünk van arra, hogy kihozzuk belőlük a maximumot, akkor biztosan máshogy tekintünk majd rájuk. Egy megfelelő beltéri falburkolat ugyanis sokszor extra bájt kölcsönöz a lakásnak. Nem véletlen, hogy manapság megannyi változat közül választhatjuk ki a színben és textúrában is tökéletesen passzoló változatot. 

Ebben a cikkben arról írunk részletesen, hogyan lesz harmonikus az otthonunk egy kis extra burkolás segítségével.

A falak egyedivé tétele

A webáruházunkban kapható burkolatok szinte mindegyikét a természet ihlette, ezáltal használatukkal tényleg olyanná válhat az otthonunk, amire már régóta vágyunk. Persze nem egyszerű megtalálni a megfelelő típust, színt, mintát, méretet és anyagot, így most igyekszünk ehhez egy kis segítséget nyújtani. 

A legtöbb ember még mindig csak szimpla festéket használ a falak egyedibbé tételéhez, pedig ha ráébredünk, hogy mennyi opciónk van burkolni is azokat, akkor máris kitárulnak előttünk a lehetőségek. Ezeket pedig vétek volna kihagyni!

A dekoratív beltéri falburkolatok igen praktikus választások lehetnek, ha az ember a nappalit, a konyhát, a hálószobát, esetleg a fürdőszobát vagy az előszobát szeretné feldobni. Egy indusztriális nappali esetében remek választás lehet egy fahatású panel, amely egyedivé, mégis tartóssá teszi a falakat. 

A rusztikus otthonokba szintén kiváló választás egy dekoratív Linerio panel, amelyet fehér felületekkel párosítva egészen hangulatossá varázsolhatjuk a lakást. 

A Linerio beltéri falpanelek használata

A polisztirolból gyártott elemeket a cég forró bélyegzőnyomattal vonja be, amely 100%-ban újrahasznosítható, könnyű, tartós és persze egyszerűen tisztítható anyag. Ennek köszönhetően ráadásul a panelek segítik a belső tér hangszigetelését, emellett a visszhangot is kiküszöbölik.

A falburkolatok nagy előnye, hogy gyorsan és egyszerűen felszerelhetőek, ehhez mindössze egy fűrészre vagy egy szúrófűrészre van szükség, amivel könnyedén méretre lehet őket vágni.

Például a Linerio chocolate panel további két színben és három változatban kapható. A panelek szélességben és mélységben is különböznek egymástól, így nem okozhat problémát a megfelelő változatot beszerezni. 

A chocolate árnyalat mellett választhatunk antracit, fehér vagy éppen mocca színek közül is. Ne feledkezzünk meg továbbá a záróelemekről sem, amelyekkel teljessé tehetjük a falburkolatok végét, így nem látszik sem a vágás helye, sem pedig az esetleges méretbeli különbség. 

Mire figyeljünk még a beltéri falburkolat kapcsán?

Napjainkban igen sokféle falburkolati lehetőség áll a rendelkezésünkre, pont emiatt nem annyira egyszerű megtalálni a tökéletes megoldást. Ha azonban mégis hatékony módon szeretnénk megváltoztatni a szobák hangulatát, célunk egy harmonikus otthon megteremtése, akkor ezekkel a Linerio falpanelekkel könnyedén belevihetjük a saját stílusunkat a dekorációba. 

A felhelyezésükhöz nem kell szakember, hiszen saját magunk, szinte pillanatok alatt méretre vághatjuk és helyére tehetjük ezeket a paneleket. Közben persze nagyon óvatosan bánjunk a méretekkel, hiszen egy kis eltérés is látványos lehet, ami végül nem várt plusz költséget jelenthet a család számára. Remek választások gyermekes családok esetében is, ahol a kicsik gyakran tapogatják, és összerajzolják a falakat. A panelekkel ráadásul megvédjük a festéket is, hiszen könnyen tisztíthatóak, amelyhez csupán egy vizes rongyra lesz szükségünk.